Aktivnosti kluba

Aktivnosti kluba

Izborna Skupština Kluba, 2015.

U subotu, 14.03.2014. je održana Izborna Skupština kluba.Sagledano je stanje u Klubu, ostvareni rezultati u protekloj godini, proglašeni najuspešniji takmičari, pohvaljeni članovi koji su se istakli svojim aktivnostima protekle godine i izabrano novo rukovodstvo Kluba.

 

 Skupština je održana u prelepom ambijentu Dida Hornjakovog Salaša u Somboru. Prisutno je bilo 23 člana i gosti: predstavnici DOSŽ"Sombor 1871", Sekcije ptičara UOSŽ"Subotica", Kluba "Tigrica" Apatin i prijatelji kluba: gosp. Čerčević Zvonko i Stanić Aleksandar.

Skupština je protekla u radnoj atmosferi, trebali su se sagledati rezultati rada kako predhodne po aktivnostima izuzetno bogate godine za naš Klub, tako i celokupnog izbornog ciklusa od predhodne 4 godine pošto je istekao mandat dosadašnjem UO kluba. Podneti su izveštaji u radu Kluba, finansijsko stanje, stanje inventara i spisak opreme Kluba. Verifikovana odluka UO o prodaji stare izložbene opreme, i visina godišnje klubske članarine u izvosu od 2000,00 dinara.

Izabran novi UO kluba u sastavu: predsednik Dragan Kusonić, podpredsednik Vladimir Oparnica, sekretar Milan Mijić , blagajnik Zvonko Čuvardić i ekonom Igor Cifra.

Sagledano učešće naših izlagača na izložbama i konačno stanje u klubskom takmičenju Memorijal "Đuro Drobina" za takmičarsku sezonu 2014 – 2015 god. te proglašeni najbolji takmičari : Dragan Kusonić, Milan Mijić i Srđan Vojkić. Takođe priznanja su primili Dejan Hajošević za najaktivnijeg člana u protekloj godini, te Milan Sladić i Nemanja Josić za svoje angažovanje oko organizacije Ornitološkog šampionata u Somboru, decembra 2014.Zahvalnice za saradnju i pomoć u radu u protekloj godini su dodeljena DOSŽ "Sombor 1871" i Salašu "Krstevski".

Posle oficijelnog dela usledila je svečana večera uz prelepo druženje prijatelja.